Ammehjerne svupsere – ballinogbaby
Fordele ved at rejse med en baby

Ammehjerne svupsere

b466550d-c44d-4752-a74f-2ef7c2091a80

Om det er amningen, eller alt den manglende søvn der gør det ved jeg ikke, men en ting er sikkert. Som nybagt mor får man gjort nogle sindsyge ting. Her er et par yderst sjove svupsere lavet af andre seje mødre. Og selvfølgelig også af mig selv😅

“Vi har pakket bil og tagboks og begge børn en på 3 år og en på 4 mdr og vores hund .. kørt i bil i 4 timer til Nordjylland hvor ham på tre har glædet sig hele vejen og snakket non stop. Den lille græd og da vi kommer frem til nøgleudleveringen siger damen vi først har sommerhuset fra næste uge…”

Jeg har glemt storesøster i autostolen som stod på bryggers bordet, hun sad lystigt og pludrede og da jeg bakker ud af indkørslen var der så stille.. og ved lillebror har jeg glemt at fjerne den gamle ble(tisseble )da jeg ligger en ny på og kan ikke forstå at bodyen snart ikke kan lukkes”

Har lagt mine nøgler i køleskabet og pungen i bunden af bæreposen og så i skuffen. Kunne skisme ikke finde pungen og ledte som en sindsyg”

Været ude og handle, betalt og glemt samtlige varer på båndet uden at have pakket dem ned – nåede hele vejen hjem med barnevognen uden at skænke dem en tanke..”

Her kom vi for sent til barnedåb fordi jeg havde kigget forkert på invitationen. Så vi kom bare til festen efter i stedet.. ups..”

Farvede i denne uge mit hår blåligt! Synes åbenbart at det så ret godt ud på pakken, og der stod jo at det kunne vaskes ud igen. Det kan det så IKKE – og er nu igang med at afblege mit hår (for 3. gang!!)
Ligner nu Inger Støjberg i de første 10 cm – og ellers har jeg en meget mystisk blå/grå/grøn farve i resten af håret.”

Skulle ud i bilen med en taske og i skraldespanden med bleer, to dage senere undrer jeg mig over hvor mine nøgler er og tænker længe hvor jeg sidst havde dem. Endte med at finde dem ude i bunden af skraldespanden “

“Manden og jeg var taget i svømmehallen med vores datter da hun var omkring 3 måneder. Vi kom frem og jeg tog baby med i omklædningsrummet, hvor jeg panikker over hvad vi skal gøre hvis hun bliver sulten.. Jeg gør os begge klar og går ud og møder min mand ved bassinet hvor jeg fortæller ham at han er nødt til at køre hjem NU, for jeg har glemt mine bryster derhjemme og vi er på den hvis hun bliver sulten
I det sekund jeg siger det højt får jeg et grineflip fordi det går op for mig hvad det er jeg siger :D” 

Brugt ble i vaskekurven og body i blespanden… NOT one of my finest moments”

Hældt en hel skål op med sukker og mælk istedet for havregryn og mælk på.. Opdagede det først da der skulle sukker på.”

Da baby var 3 mdr havde jeg været i netto og tømte indholdet fra vognen over i bagagerummet… jeg satte pænt vognen tilbage hvor jeg fandt den og satte mig ind bag rettet. Men noget var skævt… tjekkede pung tlf osv… havde det hele med. Tror jeg sad der i 5 minutter før det gik op for mig: barnet for saatan! havde sat hende ind i bagagerummet ovenpå varerne!”

Lige da jeg havde født, kom vores søde genbo med blomster (det var selvfølgelig manden) jeg får pænt taget imod dem, med baby på armen. Da jeg så får lagt baby fra mig, opdager jeg den ene Pat hænger ud over blusen, og har været frit fremme. PINELIGT! total ammehjerne, og hormoner. Men for fanden de var jo fremme hele tiden, knægten lavede ikke andet end og spise konstant!”

“Jeg tog fat om en brandvarm bageplade forleden, og grillhandskerne lå på bordet ved siden af mig!”

Jeg har åbnet for postmanden med den ene babs fremme!”

Jeg har snakket i telefon med min mor, hvor det pludselig går op for mig, at jeg ikke kan huske hvor jeg har lagt min tlf.  I panik siger jeg til hende at jeg vil ringe tilbage om lidt, for jeg er på vej ud af døren og min tlf er pist væk.. Det sekund jeg ligger på, går det op for mig hvad jeg har lavet..”

Vil i læse mere? så Læs evt: 7 ting ingen havde fortalt mig om at være gravid !

eller: mor sætninger jeg glæder mig til at skulle bruge!

Og ellers kan i følge med hos os på instagram her! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele ved at rejse med en baby