Lort jeg har hørt mig selv sige – ballinogbaby
Den rosenrøde graviditet

Lort jeg har hørt mig selv sige

img_1261
1. 
“Det gør ikke noget, hvis han ikke har sovet godt om natten. Så må jeg bare sørge for, at sove når han sover i løbet af dagen.” “nååå, så jeg skal bare powernappe igennem dagen med 10 min. her og 20 min. der? Det bliver man da heller ikke idiot af.”

2. “Jeg tror det er vigtigt, at man nogle gange får sin barn passet, så man også kan lave andre ting.” “Om du skal holde ham mens jeg går på toilettet? nææ det behøver du ikke. jeg tager ham bare med.”

3. “Det gør jo ikke noget han lige sover i vores seng en enkel nat. Så længe det ikke bliver en vane” Prøv med hver nat. Det er bare lettere. Og hyggeligere. 

4. “Jeg vil sørge for, at der altid er frugt og grøntsager i køleskabet, så jeg spiser det i stedet for slik og kage her mens jeg går hjemme ” .. Tror ikke det er nødvendigt at sige noget her.

5. “Jeg tror ikke jeg får behov for en bæresele, jeg synes det ser lidt fjollet ud.” “Så skal bære min 100 kg. tunge dreng på armen inde i netto, i mens jeg handler? Hvordan spænder jeg den sele fast?!”

Hvis i vil følge med hos os kan det gøres lige her på instagram!

2 kommentarer

  • Tanja Just

    Amen jeg DØR af grin over nummer to, det er vitterligt noget jeg har sagt! 🙈 Hold kæft hvor er det bare mig alt sammen 😂😂😂 #jegvarsåklogindenjegblevmor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rosenrøde graviditet