Når ens liv er blevet en Kaj og Andrea sang – ballinogbaby
Blufærdighed vs. Fødsel

Når ens liv er blevet en Kaj og Andrea sang

img_1226

Det er vidst ingen hemmelighed, at man bliver en smule småsær af at være i selskab med en baby hele tiden. Man finder sig selv sige de mystiske ting som: “skal du have en ny numse” (??!!) når man skifter ble, eller “Neej hvor vi gylper” – selvom det overhovedet ikke er noget VI gør, men kun er baby. Mærkeligst af alt synes jeg dog det er, at jeg roser det lille vidunder hver gang han enten prutter eller bøvser. Hvilket ALTID giver mig denne her sang på hjernen. Og den fornøjelse skal i da ikke snydes for! :
Kaj:
Dengang da jeg var haletudse, sagde min mor, at jeg var dygtig,
når jeg sagde: —bøvs–
Nej, hvor er du dygtig, sagde min mor.
Jeg’ meget mere dygtig nu som stor.
—BØØØØVS—
Men når man er stor, så gør man ikke sådan, si’r min mor.

Andrea:
Dengang da jeg var fugleunge, sagde min mor, at jeg var dygtig,
når jeg sagde:—prut—
Nej, hvor er du dygtig, sagde min mor.
Jeg’ meget mere dygtig nu som stor.
—PRUUUUT—
Men når man er stor, så gør man ikke sådan, si’r min mor.

Og hvis i ikke er vokset op med Kaj og Andrea som fast indslag, skal i da ikke snydes for den fulde oplevelse :

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blufærdighed vs. Fødsel